Er is maar één PAASTEAMMATCH!

En die Paasteammatch wordt in samenwerking met EWN Producties en Nova Cultura Op zaterdag 20 april 2019 bij Nova Cultura in Hoogvliet georganiseerd.

Overigens hebben de winnaars van de Gouden Eieren van 2018 al toegezegd dat zij hun ei komen verdedigen. Zullen zij opnieuw winnen of gaan andere teams er met de Gouden Eieren vandoor?

Om je in te schrijven kun je een mail sturen naar:

organisatie@paasteammatch.nl

Snel een vraag stellen?

06-44060488

Zaal open
16:00 uur

Aanvang
17:30 uur

Entree deelnemers en bezoekers
7,50

Nova Cultura
Horsweg 10,
3192 ED Hoogvliet

Voor wie het de eerste keer of een hernieuwde kennismaking is, geven we nog even wat uitleg over de wedstrijd:

Zoals ieder jaar zullen er in twee disciplines competities plaatsvinden, namelijk Standaard en Latin. Een team bestaat uit vier dansparen. Dit geldt voor zowel de Standaard als bij de Latin. Het is overigens ook toegestaan dat een danspaar aan beide disciplines deelneemt. Bij de Paasteammatch doen teams mee van clubles- tot en met wedstrijdniveau. Het is namelijk vooral een gezellig evenement, waarbij lol in het dansen boven het resultaat gaat.
Maar de eerlijkheid gebied te zeggen dat iedereen toch ieder jaar zijn of haar beste beentje voor zet. Waar veel teams ook hun best voor doen is, om er zo origineel mogelijk uit te zien. Officiële danskleding mag namelijk wel, maar is zeker niet verplicht. Menig team kiest dan ook een thema om zich deze avond naar te kleden. Leuke voorbeelden hiervan zijn te zien op onze Facebookpagina.

De wedstrijd zelf bestaat uit een eerste ronde en een finaleronde. Ieder team danst gegarandeerd twee keer, want wie de Grote Finale niet haalt danst gewoon in de Kleine Finale. En ieder jaar weer blijkt dat ook het team dat laatste wordt een geweldige dansavond heeft gehad. Bij de Standaard worden Engelse Wals, Tango, Slowfox en Quickstep gedanst; bij de Latin de dansen Samba, Cha Cha, Rumba en Jive. Alleen in de Grote Finale danst één paar van het team Weense Wals of Paso Doble.

Dus, laat uw paren de stoute (dans)schoenen aantrekken en doe mee aan de Paastemmatch op zaterdag 20 april 2019 (Paaszaterdag). Mocht u geen compleet team hebben, dan helpen wij u om uw team compleet te maken. Heeft u maar één paar om mee te doen dan moeten zij dat vooral ook doen. Ze zijn bij andere teams altijd van harte welkom.

We hopen dat jullie je z.s.m. inschrijven, zodat we dit jaar weer een goed georganiseerde en gezellige wedstrijd hebben.

Met vriendelijke groet,
Team Nova Cultura